Praktisch

De Koer vindt plaats op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni van 18.00 tot 02.00, Recht in het culturele hart van Mechelen op het Cultuurplein 'Onder Den Toren'.

Adres: Cultuurplein, Minderbroedersgang 5, 2800 Mechelen.

Transport
Het festivalterrein vind je op 10 minuten wandelen van het station of randparking en er is een bushalte vlakbij. Voor diegene die toch liever hun danskrachten sparen, zijn er in heel Mechelen en omstreken deelsteps en fietsen te vinden. Mechelen werkt met met oa. Mobit en Hoppy.

Kom je met de auto, dan zijn er tegen betaling ondergrondse parkings beschikbaar aan de Grote Markt en de Wollemarkt. Gratis randparkings vind je op volgende plaatsen:

Parking Douaneplein (altijd gratis)
Parking Zandpoortvest (gratis tijdens het weekend)
Parking Keerdok (gratis tijdens het weekend)
Parking Station Mechelen-Nekkerspoel (gratis tijdens het weekend)Overnachten
Er zijn verschillende hotels, B&B's en jeugdherbergen in Mechelen. Wie goed zoekt vindt ongetwijfeld iets op minder dan 5 minuten van het festival terrein.

Hieronder vind je enkele leuke tips:
Hotel Vé (Vismarkt)
Martin's Patershof
De Vrome Vos B&B
From dusk till dawn B&B

Tokens
Sinds vorig jaar werkt de Koer met een cashless betaalsysteem voor eten en drank. De formule is simpel: je zet geld op je polsbandje door de QR-code te scannen met je camera, die je doorverwijst naar je bankapp of Payconiq. Aan de bar bestel je en betaal je door je bandje te laten scannen door onze medewerkers.